Jane shpetuar ne momentet e fundit dy femije shqiptare, binjake ne moshe 5 vjecare.

Ngjarja ka ndodhur ne Kalithea, ne Greqi, kur zjarri perfshiu banesen e shqiptareve.

Policia dhe zjarrfikesaj u njoftua nga fqinji i shqiptareve qe kerkoi ndihme menjehere per femijet qe ishin brenda.

Policia beri shoqerimin e tyre ne spital, ne kushte problematike, pasi kishin pamundesi te medha te frymemarrjes.